چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

نتانیاهو اسناد مربوط به «طوفان الاقصی» را سوزاند

نتانیاهو اسناد مربوط به «طوفان الاقصی» را سوزاند یک تشکل سیاسی در رژیم صهیونیستی، نتانیاهو را متهم کرد که برای فرار از بار مسؤولیت شکست در قبال عملیات «طوفان الاقصی»، اقدام به سوزاندن اسناد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک تشکل سیاسی اسرائیلی موسوم به «جنبش مدنی دموکراتیک» در صفحه رسمی خود در «فیسبوک» نوشت که عملیات جنبش حماس در روز هفتم اکتبر جاری که با نام «طوفان الاقصی»، آغاز شد «یک عملیات غافلگیرکننده اطلاعاتی و عملیاتی کامل بود» و از مشاور قضایی کابینه می‌خواهد که در خصوص اتهامات موجود بررسی و تحقیق کند.

 

این تشکل سیاسی اسرائیلی، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را به سوزاندن اسناد و از بین بردن شواهد برای فرار از مسؤولیت عملیات طوفان الاقصی متهم کرد و طی نامه‌ای در خطاب به «گالی بهاراو مایارا» مشاور قضایی کابینه خواستار بررسی این موضوع شد.

 

این تشکل سیاسی که از آغاز سال جاری میلادی، فعالیت‌های خود را با برگزاری تظاهرات علیه نتانیاهو آغاز کرد، در صفحه رسمی خود طوفان الاقصی را یک «غافلگیری کامل اطلاعاتی و عملیاتی» توصیف و اعلام کرد: «شوک شدیدی که در "شنبه سیاه" (۷ اکتبر) به همه شهروندان اسرائیل وارد شد، بر اساس گزارش‌های مختلف، مانع از آن نشد که نتانیاهو روند فرار از مسؤولیت را آغاز نکند».

 

در ادامه این پست فیسبوکی آمده است: «نتانیاهو شروع به پاک کردن شواهد، سوزاندن اسناد، ممنوعیت ضبط و انجام اقدامات مختلف با هدف ایجاد مشکل برای تشکیل کمیته تحقیقات در آینده برای روشن کردن میزان مسؤولیتی که بر عهده نتانیاهو بود، کرده و موجب ناکامی‌ها و شکست‌هایی شد که در جریان این رویداد وحشتناک پدیدار و موجب فروپاشی تئوری امنیتی و سیاسی شد».

 

این تشکل از مشاور قضایی کابینه خواست تا فوراً برای جلوگیری از از بین رفتن اسناد، بازیابی آنچه سوزانده یا حذف شده و جمع‌آوری همه اسناد قبل و بعد از حمله حماس تلاش کند.

 

این در حالی است که نتانیاهو هنوز به این اتهامات وارده واکنشی نشان نداده است و تا به این لحظه از پذیرفتن مسؤولیت حمله حماس خودداری کرده است در حالی که کلیه روسای دستگاه‌های امنیتی و مقامات سیاسی به ناکامی و شکست وی در پیش‌بینی این حمله اذعان دارند و وی را مسؤول این امر می‌دانند.

 

روزنامه صهیونیستی «معاریو» روز جمعه (۲۰ اکتبر) با انتشار آخرین نظرسنجی در سرزمین‌های اشغالی نوشت: ۸۰ درصد اسرائیلی‌ها نتانیاهو را مسئول شکست و کشته‌های حمله از نوار غزه می‌دانند.

 

رویترز نیز نوشت که اسرائیلی‌ها کابینه نتانیاهو را مقصر حمله حماس و شروع جنگ غزه می‌دانند.

 

از سوی دیگر، برخی منابع نیز گزارش می‌دهند که نخست‌وزیر رژیم صهیونیست در سایه این انتقادها و اعتراضات که وی را مسؤول شکست در عملیات طوفان الاقصی می‌داند، درحال پرونده سازی علیه ارتش این رژیم با هدف فرار از پذیرش مسؤولیت این شکست است.

 

صبح روز هفتم اکتبر جاری بود که حماس و گروه‌های فلسطینی در غزه، عملیات طوفان الاقصی را در پاسخ به تجاوزهای رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان صهیونیست در حق مردم فلسطین و دارایی‌ها و مقدسات آ‌ن‌ها بویژه مسجدالاقصی در قدس شرقی آغاز کردند. حمله‌ای که موجب تلفات بسیاری در صفوف صهیونیست‌ها شد و بیش از ۲۰۰ صهیونیست نیز به اسارت مقاومت درآمد.

 

در مقابل، ارتش رژیم صهیونیستی نیز حملات خونین و وحشیانه خود به نوار غزه را آغاز کرد و موجب شهادت هزاران فلسطینی و مجروحیت هزاران نفر دیگر و آوارگی آن‌ها شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار